Mogućnosti koje pruža UP! Connect

Mogućnosti koje pruža UP! Connect

UP Connect pametni satovi predstavljaju novu generaciju modernih i luksuznih smart satova. Riječ je o visokokvalitetnim satovima izrađenih od nehrđajućeg čelika. Nudi izuzetne performanse i funkcije. Sve te visokokvalitetne komponentne s posebenim dizajnom daju notu modersnog izgleda UP smart satova idealnog za žene i muškarce.

Mogućnosti koje pruža UP! Connect

Povezivanje UP! Connect pametnog sata sa aplikacijom

Sa UPConnect aplikacijom koju možete preuzeti na Android ili iOS store moguće je povezati vaš mobilni uređaj sa UP! Connect pametnim satom.

Detaljan postupak preuzimanja aplikacije i povezivanja sa vašim mobilnim uređajem pogledajte OVDJE.

Vježbajte uz UP! Connect

UP! Connect pametni sat ima pregršt mogućnosti praćenja vaše aktivnosti, bilo da se radi o jednostavnoj šetnji ili trčanju sve do vožnje bicikla i planinarenja. Neka vaše aktivnosti budu zabilježene kako bi ih mogli pratiti i unaprijediti, postavljajući nove rekorde u brzini, trajanju vaše fizičke aktivnosti. Funkcije za praćenje vježbanja prikazane su u nastavku ovog teksta.

 • Brojač koraka
  Broji vaš svaki pokret, tako da možete pratiti vašu aktivnost tokom dana.
 • Vježbanje unutra i vani
  U zavisnosti od toga kojim vježbama se bavite, UP! Connect može biti vaša idealna sprava za mjerenje potrošnje kalorija i praćenje efikasnosti vaših vježbi.
 • Trčanje
  Praćenje brzine i trajanja trčanja, kao i veličinu napora koji vršite za pojedina trčanja. Također tu su vaši rekordi najveće brzine i trajanja trčanja uz prikaz potrošnje kalorija.
 • Hodanje
  UP! Connect mjeri vašu brzinu i trajanje vaše šetnje.
 • Biciklizam
  UP! Connect mjeri vašu brzinu i trajanje vožnje bicikla. Uz to prikazuje broj potrošenih kalorija za svaku vašu vježbu.
 • Planirarenje
 • Praćenje rekorda
  Praćenje rekorda je funkcija UP! Connect pametnog sata koji prati rekorde svih vaših aplikacija. Na ovaj način ćete na zabavan način moći postavljati nove ciljeve i unaprjeđivati svoje zdravlje i fizičku aktivnost, tako što ćete težiti da pobijedite najbolje što ste do sada postigli noseći ovaj kvalitetan i jedinstven UP! sat.

UP! Connect praćenje vaših tjelesnih parametara

Budite u toku sa vašim tjelesnim parametrima uz UP! Connect. Vaše tijelo sklono je naporima koji mogu ugroziti vaše zdravlje. Da biste imali konstantan uvid u to koliki je trenutni krvni pritisak vašeg tijela kao i puls možete koristiti funkcije ovog sjajnog i kvalitetnog UP! Connect pametnog sata. Na dlanu vaše ruke podaci za koje biste morali imati poseban uređaj koji niste u stanju nositi svugdje.

 • Mjerenje krvnog pritiska
 • Mjerenje broja otkucaja srca (pulsa)

Prilagodite izgled vašeg UP! Connect sata

UP! Connect sat posjeduje 12 različitih grafičkih prikaza vremena. To osigurava da možete sa lahkoćom pronaći onaj prikaz vremena koji vama najviše odgovara.

Mogućnosti koje pruža UP! Connect

Postupak postavljanja notifikacija društvenih mreža na UP! Connect pogledajte u videu.

Cijena, garancija i modeli

UP! Connect pametni sat shodno svojoj kvaliteti i svim funkcijama koje nudi ima odličnu cijenu koju možete pogledati OVDJE.

Posjeduje garanciju od 24 mjeseca na sve modele.

Kompletnu ponudu UP! satova pogledajte OVDJE.