Sve što trebate znati o UP! satovima

Sve što trebate znati o UP! satovima

UP! satovi predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Riječ je o visokokvalitetnoj robnoj marki porijeklom iz Turske, gdje je doživio vrhunac svoje popularnosti. Iz Truske, ovaj svjetski brend, proširio se u 28 zemalja diljem svijeta.

Od skora, UP! satovi zastupljeni su i kod nas u Bosni i Hercegovini. Osim u Bosni, od balkanskih zemalja zastupljeni su u Srbiji te Crnoj Gori.

Nova era digitalnih LED satova

UP! satovi predstavljaju svojevrsnu revoluciju u svijetu satova. Bazirani su, uglavnom, na izradu visokokvalitetnih digitalnih LED satova. Digitalni ručni satovi, nemaju klasične brojčanike već njihovu elektronsku verziju pa se vrijeme na digitalnim satovima prikazuje na ekranu, a osim vremena uobičajeno je da imaju i druge dodatne funkcije. LED ekrani su osjetljivi na dodir, te vrijeme biva prikazano dodirom na ekran sata.

Digitalni LED satovi su spoj “klasike” i tehnologije među satovima. Podsjećaju na smartwatch, međutim poprimaju izgled i funkciju klasičnih satova, bez analognih brojčanika. To je ujedno jedna od glavnih prednosti digitalnih satova, jer pružaju užitak klasičnih i modernih satova.

sve što trebate znati o up satovima

Izrada UP! Satova

Visokokvalitetna izrada jedan je od glavnih aduta UP! satova. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika, potpuno metalnog kućišta. Pored toga, izradu karakterišu i visokokvalitetne magnetne narukvice izrađene također od nehrđajućeg čelika. Displej je izrađen od mineralnog stakla. Mineralno staklo je vrsta stakla koje je po strukturi možda i najsličnije klasičnom staklu kojim smo najčešće okruženi (npr. staklo za prozore). Ovo staklo prolazi kroz specijalan termički proces očvršćavanja, i kao rezultat toga postaje dosta otpornije na grebanje (10 puta otpornije od akrilnog) ali i ujedno mnogo manje otporno na udarce i lomljenje. Sa mineralnog stakla je takođe moguće ukloniti ogrebotine. Određeni modeli satova rađeni su i sa Swarovski kristalima, koji daju dodatnu notu luksuza.

UP! Watch firma ima SA8000 i ISO14000 standarde i ROHS kompatibilne proizvode.

sve što trebate znati o up satovima

Veliki izbor UP! satova

Među UP! kolekcijom možete pronaći veliki broj satova različitog dizajna, boja i izrade. Osim toga, pored digitalnih satova u ponudi možete pronaći i smartwatch i fitness satove. UP! ponuda satova:

sve što trebate znati o up satovima

Zastupljenosti UP! satova u Bosni i Hercegovini

Kao što smo već rekli, UP! satovi su sve popularniji u svijetu, a njihova popularnost vrtoglavo raste i na našim prostorima. U Bosni i Hercegovini UP! satovi su sve više zastupljeni i plijene pažnju kupaca. Trenutno ih možete pronaći u Zenici, Sarajevu, Brčkom te Živinicama. Također za sve informacije, ponudu te online shop posjetite web stranicu https://upwatch.ba/.

sve što trebate znati o up satovima

Cijene UP! satova

Spram svoje kvalitete, dizajna i unikatnosti možemo slobodno reći da su cijene UP! satova više nego prihvatljive. Raspon cijena se kreće od 139KM do 340KM. Posjetite naš web shop.

Odgovori