UP! sat Next – Najtraženiji sat na tržištu

UP! sat Next – Najtraženiji sat na tržištu

Digitalni LED satovi ponovo na velika vrata ulaze na svjetsko tržište satova. Bosna i Hercegovina nije izuzetak tome, pa je sve više primjetan rast ove vrste satova na tržištu. UP! Watch se posebno istakao na tom polju. Jako je tražen i hvaljen od strane kupaca i ljubitelja satova. Svakako da je UP! sat Next jedan od najtraženijih i najzaslužnijih modela za takav rezultat.

O kakvom satu je riječ?

UP! sat Next je vrhunski, visokokvalitetni LED digitalni sat. Specifičan je po svom jedinstvenom, luksuznom i elegantnom dizajnu. Sat je namijenjen za muškarce i žene. Te u tom smislu, postoji veliki izbor boja ove vrste UP! satova. Za više informacija, ponudu Next satova i web shop kliknite OVDJE.

UP! sat next

Izrada UP! Next sata

UP! sat Next izrađen je od nehrđajućeg čelika; kućište i narukvica. Karakteriše ga neobična, lijepa i kvalitetna magnetna narukvica koja se lahko prilagođava bilo čijoj ruci. Izradu karakteriše i mineralno staklo. Mineralno staklo je vrsta stakla koje je po strukturi možda i najsličnije klasičnom staklu kojim smo najčešće okruženi (npr. staklo za prozore). Ovo staklo prolazi kroz specijalan termički proces očvršćavanja, i kao rezultat toga postaje dosta otpornije na grebanje (10 puta otpornije od akrilnog) ali i ujedno mnogo manje otporno na udarce i lomljenje. Pored toga, sat je osjetljiv na dodir i vodootporan je.

UP Watch next

Cijena i garancija

Spram svoje kvalitete, dizajna i unikatnosti možemo slobodno reći da su cijene UP! Next sata više nego prihvatljive. Cijena standardnih modela iznosi 229KM, dok su modeli ukrašeni Swarovski kristalima nešto skuplji. Cijena tih modela iznosi 269KM. Ponudu satova pogledajte OVDJE.

Garancija na Next satove iznosi 24 mjeseca!