Zimski popust na kompletan asortiman UP! Watch

Zimski popust na kompletan asortiman UP! Watch

UP! Watch je napravio pravi BOOOM na tržišu satova. Njegova popularnost vrtoglavo raste, kao i potražnja. U tom duhu, želimo nastaviti i napraviti još jedan BOOOM za naše kupce – popust od 20% na sav asortiman satova!

zimski popust

Ukoliko u periodu od 21.12.2020 do 15.01.2021 kupite vaš željeni UP! sat ostvarujete popust od nevjerovatnih 20% na bilo koji model UP! sata.

Kako ostvariti popust?

Vrlo jednostavno! Sve što je potrebno jeste da u naznačenom vremenskom periodu izvršite narudžbu putem naše Facebook, Instagram ili web stranice.

Sada su UP! satovi još više pristupačni za vas!

zimsko sniženje

O UP! Watch

UP! satovi predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Riječ je o visokokvalitetnoj robnoj marki porijeklom iz Turske, gdje je doživio vrhunac svoje popularnosti. Iz Truske, ovaj svjetski brend, proširio se u 28 zemalja diljem svijeta.

UP! satovi predstavljaju svojevrsnu revoluciju u svijetu satova. Bazirani su, uglavnom, na izradu visokokvalitetnih digitalnih LED satova. Digitalni ručni satovi, nemaju klasične brojčanike već njihovu elektronsku verziju pa se vrijeme na digitalnim satovima prikazuje na ekranu, a osim vremena uobičajeno je da imaju i druge dodatne funkcije. LED ekrani su osjetljivi na dodir, te vrijeme biva prikazano dodirom na ekran sata.

Veliki izbor UP! satova

Među UP! kolekcijom možete pronaći veliki broj satova različitog dizajna, boja i izrade. Osim toga, pored digitalnih satova u ponudi možete pronaći i smartwatch i fitness satove. UP! ponuda satova: