Pravila privatnosti za UP! Watch

Na UP! web shop-u, dostupno s upwatch.ba, jedan od glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi upwatch.ba i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova se Politika privatnosti odnosi samo na naše mrežne aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili u upwatch.ba. Ovo se pravilo ne odnosi na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ove web stranice. Naša Pravila o privatnosti stvorena su uz pomoć Privacy Policy Generator i Free Privacy Policy Generator.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu politiku privatnosti i pristajete na njene uvjete.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje trebate dostaviti i razlozi zbog kojih su traženi od vas bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i / ili privitaka koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odaberete pružiti.

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

  • Osiguravate, upravljate i održavate našu web stranicu
  • Poboljšavate, prilagođavate i proširujete našu web stranicu
  • Shavaćamo i analiziramo kako upotrebljavate našu web stranicu
  • Razvijamo nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnosti
  • Komuniciramo s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije u vezi s web stranicom te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šaljemo vam e-poštu
  • Pronalazimo i spriječavamo prevare

Dnevnik datoteka

upwatch.ba slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke rade ovo i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s uputama / izlazima i moguć broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web beacons

Kao i bilo koja druga web stranica, upwatch.ba koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih podataka.

Općenitije informacije o kolačićima pročitajte“What Are Cookies”.

Naši partneri za oglašavanje

Neki oglašivači na našoj web stranici mogu koristiti kolačiće i web svjetionike. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših oglašivačkih partnera ima svoja Pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa hipervezali smo se na njihova pravila o privatnosti u nastavku.

Pravila o privatnosti oglašavačkih partnera

Možete pogledati ovaj popis da biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera upwatch.ba.

Nezavisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na upwatch.ba, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da upwatch.ba nema pristup ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači niti ih kontrolira.

Pravila o privatnosti nezavisnih poslužitelja

Politika privatnosti upwatch.ba ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih nezavisnih poslužitelja za oglase. To može uključivati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

CCPA prava na privatnost (ne prodajite moje osobne podatke)

Prema CCPA-i, između ostalih prava, potrošači u BiH imaju pravo na:

Zatražite da poduzeće koje prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove osobnih podataka koje je poduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da poduzeće izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je poduzeće prikupilo.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za ovu ćemo vam uslugu možda naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravak – imate pravo zatražiti da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da upotpunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo prigovora na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili izravno vama pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Dječije informacije

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti.

upwatch.ba svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakve podatke na našoj web stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah ukloniti takve podatke iz naše evidencije.