UP! Edge sat – sve što trebate znati

UP! Edge sat – sve što trebate znati

UP! Edge sat ima karakterističan, moderan dizajn, te je idealan za sve prilike. UP! Watch je brend nove generacije satova, rasprostranjen u 28 zemalja, vodi porijeklo iz Turske. Riječ je o LED digitalnim satovima osjetljivim na dodir. 

Šta je to digitalni LED sat?

UP! satovi predstavljaju svojevrsnu revoluciju u svijetu satova. Bazirani su, uglavnom, na izradu visokokvalitetnih digitalnih LED satova. Digitalni ručni satovi, nemaju klasične brojčanike već njihovu elektronsku verziju pa se vrijeme na digitalnim satovima prikazuje na ekranu, a osim vremena uobičajeno je da imaju i druge dodatne funkcije. LED ekrani su osjetljivi na dodir, te vrijeme biva prikazano dodirom na ekran sata.

UP! Edge sat

Digitalni LED satovi su spoj “klasike” i tehnologije među satovima. Podsjećaju na smartwatch, međutim poprimaju izgled i funkciju klasičnih satova, bez analognih brojčanika. To je ujedno jedna od glavnih prednosti digitalnih satova, jer pružaju užitak klasičnih i modernih satova.

UP! Watch

UP! Watch je robna marka nove generacije satova koja potiče iz Turske. U pitanju su visokokvalitetni, moderni i luksuzni satovi, nove tehnologije, sa LED displejom osjetljivim na dodir. UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja.

Unikatan i prefinjen

UP Watch Edge predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Riječ je o visokokvalitetnim satovima izrađenih od nehrđajućeg čelika, mineralnog stakla, metalne nehrđajuće narukvice. Sve te visokokvalitetne komponentne s posebenim dizajnom daju prefinjen i moderan izgled UP satova za sve prilike.

UP! Edge sat

Više o ovim satovima saznajte OVDJE.

Cijena, garancija i modeli

UP! Edge sat shodno svojoj kvaliteti i ima odličnu cijenu u iznosu od 209KM.

UP! Edge sat

Posjeduje garanciju od 24 mjeseca na sve modele.

UP! Edge sat možete kupiti u 14 različitih boja i modela. Kompletnu ponudu satova pogledajte OVDJE.