UP! Round sat – sve što trebate znati

UP! Round sat – sve što trebate znati

Round satovi karakteristični su po svom neobično lijepom okruglom izgledu i izuzetnoj izradi. UP! Watch je brend nove generacije satova, rasprostranjen u 28 zemalja, a potiče iz Turske. Riječ je o LED digitalnim satovima osjetljivim na dodir. 

UP! Watch

UP! Watch je robna marka nove generacije satova koja potiče iz Turske. U pitanju su visokokvalitetni, moderni i luksuzni satovi, nove tehnologije, sa LED displejom osjetljivim na dodir. UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja.

Šta je to digitalni LED sat?

UP! satovi predstavljaju svojevrsnu revoluciju u svijetu satova. Bazirani su, uglavnom, na izradu visokokvalitetnih digitalnih LED satova. Digitalni ručni satovi, nemaju klasične brojčanike već njihovu elektronsku verziju pa se vrijeme na digitalnim satovima prikazuje na ekranu, a osim vremena uobičajeno je da imaju i druge dodatne funkcije. LED ekrani su osjetljivi na dodir, te vrijeme biva prikazano dodirom na ekran sata.

Round sat

Digitalni LED satovi su spoj “klasike” i tehnologije među satovima. Podsjećaju na smartwatch, međutim poprimaju izgled i funkciju klasičnih satova, bez analognih brojčanika. To je ujedno jedna od glavnih prednosti digitalnih satova, jer pružaju užitak klasičnih i modernih satova.

Osobenosti UP! Round sata

Pogodan za sve prilike.

UP! Watch Round satovi predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Visokokvalitetni satovi, izrađeni od nehrđajućeg čelika, mineralnog stakla, te magnetne nehrđajuće i gumene narukvice. Sve te komponente s posebenim dizajnom daju notu luksuznog izgleda UP satova idealnih za žene i muškarce.

Više o ovim satovima saznajte OVDJE.

Cijena, garancija i modeli

UP! Round sat shodno svojoj kvaliteti i ima odličnu cijenu u iznosu od 209KM.

Round sat

Posjeduje garanciju od 24 mjeseca na sve modele.

UP! Round sat možete kupiti u 14 različitih boja i modela. Kompletnu ponudu satova pogledajte OVDJE.