Iskustva zadovoljnih kupaca UP! satova

Iskustva zadovoljnih kupaca UP! satova

UP! satovi predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Riječ je o visokokvalitetnoj robnoj marki porijeklom iz Turske, gdje je doživio vrhunac svoje popularnosti. Iz Truske, ovaj svjetski brend, proširio se u 28 zemalja diljem svijeta.

Od skora, UP! satovi zastupljeni su i kod nas u Bosni i Hercegovini. Osim u Bosni, od balkanskih zemalja zastupljeni su u Srbiji te Crnoj Gori.

Iskustva zadovoljnih kupaca

Sat vrhunske kvalitete i predivnog izgleda. preporučujem svima! Ja sam prezadovoljna

Aida Babić

Odusevljena… estetika sata uzivo jos mnogo ljepsa… Hvala od srca…Moje preporuke imate… Nestrpljivo cekam svoj drugi model Upwatch sata…

Dženana Tičević

Sat, koji sam kupila preko web stranice Upwatch.ba, je upravo onakav kakav je na slici. Izuzetno sam zadovoljna kvalitetom i dizajnom. Posebno mi se dopada lako podesiva narukvica. Sve preporuke, zaista.

Mirza Mehović

Izrada UP! Satova

Visokokvalitetna izrada jedan je od glavnih aduta UP! satova. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika, potpuno metalnog kućišta. Pored toga, izradu karakterišu i visokokvalitetne magnetne narukvice izrađene također od nehrđajućeg čelika. Displej je izrađen od mineralnog stakla. Mineralno staklo je vrsta stakla koje je po strukturi možda i najsličnije klasičnom staklu kojim smo najčešće okruženi (npr. staklo za prozore). Ovo staklo prolazi kroz specijalan termički proces očvršćavanja, i kao rezultat toga postaje dosta otpornije na grebanje (10 puta otpornije od akrilnog) ali i ujedno mnogo manje otporno na udarce i lomljenje. Sa mineralnog stakla je takođe moguće ukloniti ogrebotine. Određeni modeli satova rađeni su i sa Swarovski kristalima, koji daju dodatnu notu luksuza.

Iskustva zadovoljnih kupaca

UP! Watch firma ima SA8000 i ISO14000 standarde i ROHS kompatibilne proizvode.

Veliki izbor UP! satova

Među UP! kolekcijom možete pronaći veliki broj satova različitog dizajna, boja i izrade. Osim toga, pored digitalnih satova u ponudi možete pronaći i smartwatch i fitness satove. UP! ponuda satova:

Iskustva zadovoljnih kupaca

Izdvojili smo neka iskustva zadovoljnih kupaca UP! satova. Posjetite našu web stranicu, kupite važeljeni UP! sat i postanite naš zadovoljan kupac.