UP! Iconic sat – sve što trebate znati

UP! Iconic sat – sve što trebate znati

UP! Iconic sat još jedan je od predstavnika digitalnih LED satova iz UP! porodice. UP! ICONIC satovi odišu posebnim i unikatnim dizajnom. Izuzetne su kvalitete i jedinstveni su na tržištu.

U narednom tekstu ćete pobliže upoznati ovaj model UP! sata i uvjeriti se u njegovu kvalitetu.

Najprije ćemo reći riječ-dvije o digitalnim LED satovima i UP! satu kao brendu.

iconic sat

Šta je to digitalni LED sat?

UP! satovi predstavljaju svojevrsnu revoluciju u svijetu satova. Bazirani su, uglavnom, na izradu visokokvalitetnih digitalnih LED satova. Digitalni ručni satovi, nemaju klasične brojčanike već njihovu elektronsku verziju pa se vrijeme na digitalnim satovima prikazuje na ekranu, a osim vremena uobičajeno je da imaju i druge dodatne funkcije. LED ekrani su osjetljivi na dodir, te vrijeme biva prikazano dodirom na ekran sata.

Digitalni LED satovi su spoj “klasike” i tehnologije među satovima. Podsjećaju na smartwatch, međutim poprimaju izgled i funkciju klasičnih satova, bez analognih brojčanika. To je ujedno jedna od glavnih prednosti digitalnih satova, jer pružaju užitak klasičnih i modernih satova.

UP! Watch

UP! Watch je robna marka nove generacije satova koja potiče iz Turske. 
U pitanju su visokokvalitetni, moderni i luksuzni satovi, nove tehnologije, sa LED displejom osjetljivim na dodir. UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja.

Osobenosti UP! Iconic sata

UP! ICONIC satovi predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Njihova posebnost ogleda se u kvaliteti izrade. Rađeni su od nehrđajućeg čelika, minralnog stakla, touch tehnologije i vodootporni su.  Sve te komponente s posebenim dizajnom daju notu prefinjenog izgleda UP satova. Idealni su za žene i muškarce.

Više o ovim satovima saznajte OVDJE.

iconic sat

Cijena, garancija i modeli

UP! Iconic sat shodno svojoj kvaliteti i dijamantskom dizajnu ima prilično solidnu cijenu u iznosu od 312KM.

Posjeduje garanciju od 24 mjeseca na sve modele.

UP! Iconic sat možete kupiti u 14 različitih boja i modela. Kompletnu ponudu satova pogledajte OVDJE.