UP! Vertice sat – sve što trebate znati

UP! Vertice sat – sve što trebate znati

UP! Vertice sat je vrhunski, visokokvalitetni digitalni LED sat. Kućište je potupno metalno izrađeno od nehrđajućeg čelika. Narukvica je također izrađena od nehrđajućeg čelika. Posjeduje displej osjetljiv na dodir, a koji je izrađen od mineralnog stakla. Mineralno staklo je vrsta stakla koje je po strukturi možda i najsličnije klasičnom staklu kojim smo najčešće okruženi (npr. staklo za prozore). Ovo staklo prolazi kroz specijalan termički proces očvršćavanja, i kao rezultat toga postaje dosta otpornije na grebanje (10 puta otpornije od akrilnog) ali i ujedno mnogo manje otporno na udarce i lomljenje. Sa mineralnog stakla je takođe moguće ukloniti ogrebotine.

Detaljne informacije i ponudu o ovom satu potražite OVDJE.

UP! Vertice sat

Funkcionalnost UP! Vertice sata

Ono što posebno izdvaja UP! Sat Vertice od ostalih serija UP! Satova jeste njegova funkcionalnost. Iako nije smartwatch, on posjeduje značajne fukncije koje će vas oduševiti i olakšati vam svakodnevnicu. Ovaj sat pored vremena, pokazuje vam datum, temperaturu, broj pređenih koraka te kompas. Možete također birati 12/24 režim vremena. Prilično dobro za digitalni LED sat, zar ne?!

UP! sat vertice

Cijena, garancija i ponuda

Sat je namijenjen za muškarce i žene. Možete izabrati više različitih boja ovog modela UP! sata. Garancija na sve UP! Vertice satove je 24 mjeseca.

Uzimajući sve u obzir; kvalitetu izrade, moderan dizajn, funkcionalnost te unikatnost sata, cijena od 269KM je i više nego prihvatljiva.

Ponudu UP! Vertice satova pogledajte OVDJE.

UP! sat vertice

UP! Watch

UP! satovi predstavljaju novu generaciju digitalnih LED satova. Riječ je o visokokvalitetnoj robnoj marki porijeklom iz Turske, gdje je doživio vrhunac svoje popularnosti. Iz Truske, ovaj svjetski brend, proširio se u 28 zemalja diljem svijeta.

Detaljno o UP! satovima pročitajte OVDJE.