Zašto su UP! satovi postali toliko popularni kod nas?!

Zašto su UP! satovi postali toliko popularni kod nas?!

U zadnje vrijeme primjetno je da su UP! satovi jako popularni. Iako je relativno mlad brend na našem tržištu, plijeni pažnju kupaca. Riječ je o svjetski poznatom brendu koji vodi porijeklo iz Turske. Izuzetno je popularan na njihovom, ali i europskom i svjetskom tržištu.

UP! satovi

Razlozi vrtoglavog rasta popularnosti UP! satova

U prilog rasta popularnosti UP! satova govori mnogo razloga; kvaliteta izrade, funkcionalnost, luksuzan i unikatan dizajn te cijena satova.

Izrada i funkcionalnost

Visokokvalitetna izrada jedan je od glavnih aduta UP! satova. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika, potpuno metalnog kućišta. Pored toga, izradu karakterišu i visokokvalitetne magnetne narukvice izrađene također od nehrđajućeg čelika. Displej je izrađen od mineralnog stakla. Mineralno staklo je vrsta stakla koje je po strukturi možda i najsličnije klasičnom staklu kojim smo najčešće okruženi (npr. staklo za prozore). Ovo staklo prolazi kroz specijalan termički proces očvršćavanja, i kao rezultat toga postaje dosta otpornije na grebanje (10 puta otpornije od akrilnog) ali i ujedno mnogo manje otporno na udarce i lomljenje. Sa mineralnog stakla je takođe moguće ukloniti ogrebotine. Određeni modeli satova rađeni su i sa Swarovski kristalima, koji daju dodatnu notu luksuza.

Pored kvaliteta, satove krasi i funkcionalnost. Svi modeli UP! satova veoma su funkcionalni, naročito kada je riječ o digitalnim LED modelima i smartwatch modelima.

up! satovi

Dizajn i cijena

Unikatan i luksuzan dizajn je još jedna bitna karakteristika UP! satova. Jedinstveni su na tržištu i uglavnom svi modeli su unisex, tako da odgovaraju muškarcima i ženama. Satovi plijene luksuznim i modernim izgledom, te su pogodni za sve prilike.

Uz sve ovo, još jedna od bitnih prednosti UP! satova je cijena. UP! satovi se kreću u rasponu cijena od 139KM do 340KM.

up! ultimate

Prednost digitalnih LED satova u odnosu na pametne i analogne satove

Digitalni LED satovi spoj su prednosti analognih i pametnih satova. Zadržavaju kasičan i luksuzan izgled analognih satova, ali poprimaju određene funkcionalnosti modernih pametnih satova.

Digitalni ručni satovi, nemaju klasične brojčanike već njihovu elektronsku verziju pa se vrijeme na digitalnim satovima prikazuje na ekranu, a osim vremena uobičajeno je da imaju i druge dodatne funkcije. LED ekrani su osjetljivi na dodir, te vrijeme biva prikazano dodirom na ekran sata.

up connect

Gdje možete kupiti UP! satove u Bosni i Hercegovini

Kao što smo već rekli, UP! satovi su sve popularniji u svijetu, a njihova popularnost vrtoglavo raste i na našim prostorima. U Bosni i Hercegovini UP! satovi su sve više zastupljeni i plijene pažnju kupaca. Trenutno ih možete pronaći u Zenici, Sarajevu, Brčkom te Živinicama. Također za sve informacije, ponudu te online shop posjetite web stranicu https://upwatch.ba/.

UP! satovi

Garancija UP! satova

UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja. UP! Watch firma ima SA8000 i ISO14000 standarde i ROHS kompatibilne proizvode.

U prilog kvalitetu UP! satova govori i garancija od 24 mjeseca koju dajemo na naše satove. Na modele UP! Connect, smartwatch, dajemo garanciju od 12 mjeseci.

UP Watch next

Ponuda UP! satova

Među UP! kolekcijom možete pronaći veliki broj satova različitog dizajna, boja i izrade. Osim toga, pored digitalnih satova u ponudi možete pronaći i smartwatch i fitness satove. UP! ponuda satova:

Posjetite našu facebook, instagram i web stranicu.

Odgovori